Uz 32. týden těhotenství

Dobrý den,jsem ve 32 týdnu těhotenství,v čera dne 16.3.2009 jsem byla na UZ a pan doktor mi řekl že dítě má menší hlavčku v poměru k tělíčku,ve 21 týdnu jsem byla v Hradci ve fakultní nemocnici u profesora Eliáše na UZ kvuli tomu že jsem se předávkovala,V Hradci mi řekli že je vše v porádku. A ted jsem se dozvedela ze hlavicka je menší než tělíčko? je moje dítě postížené? je možné že muj doktor něco zanedbal? prosím poradťe jsem moc zoufalá děkuji nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lékaři jistě dělají všechna potřebná doplňková vyšetření, důvěřujte jim, nikdo nic nezanedbal - miminko ve vývoji vše může ještě dohnat. Chodte poctivě na kontroly a ptejte se na to, čemu nerozumíte nebo je nejasné. Hlavička menší vzhledem k tělíčku je jen nepřímá známka, že by se MOHLO něco dít - důraz na mohlo a lékaři musejí být vždy obezřetní. Zeptejte se tedy na další kontrole lékaře na to, jak je to s hlavičkou a kdyby byl problem, jistě vás lékař odešle na další vyšetření na vyšší pracoviště /Hradec - jako minule/. Je ale otázkou, čím jste se předávkovala a pokud se strachujete o miminko, já bych se strachovala spíše o vás, pokud k předávkévání došlo tím, čím myslím...:o(

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: