Uzdička

Dobrý den, pane doktore. Potřeboval bych poradit. Je mi 16 let. Když mám erekci a chci přetáhnout předkožku za žalud tak to jde, ale musím trochu pomoct tu předkožku za žalud dostat. Problém není v předložce, ta se mi zdá v pořádku, ale když je předkožka za žaludem, nejde už více přetáhnout a zdá se mi že je předkožka přirostlá k části pod žaludem, je to normální? Taky mě trochu tahá uzdička. Chtěl bych vědět, jak začít s léčbou (zda-li zajít nejprve k praktickému lékaři) nebo začít využívat nejakou mast. Doufám že obřízka kvůli tomu srůstu není nutná. Platí se něco za operaci a musí o ní vědět rodič, i když se nejedná o obřízku? Děkuji za váš čas a odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pod žaludem musí být volný žlábek. Pokud jsou tam přilepené srůsty, tak je nutná nějaká léčba. Obvykle se dá začít mastičkou. Musíte se ale ukázat u lékaře - praktického

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: