Vnitřní ultrazvuk

Dobrý dej je možné že by paní doktorka nepoznala těhotenství vnitřním ultrazvukem??Naposledy mi ho dělala 3.3 a teď.mam poruchy hormonální a teď mi nasadila klimotron nebo tak něco.. Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, úplně nerozumím dotazu, nevím, co Vám nasadila za léky a proč. Těhotenství se v prvních třech týdnech na UZ poznat nemusí. Pokud máte pozitivní test, navštivte lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: