Vši

Dobrý večer, dcerka měla v září vši. Dělali jsme několikrát kůry a stále jí vyčesávám elekryckým hřebenem (Robocomb). Ráno stříkám pro jistotu prevenar při výskytu vší. Používáme i preventivní šampon. Už měsíc možná dýl tam nic nemá, ani hnidu, ale stále jí vyčesávám, jsem potom klidnější. Všimla jsem si, že má docela lupy a docela jí svědí hlava. Nemůže to být třeba, že má tu pokožku podrážděnou ? Jsem z toho neštěstná :-( A doporučila by jste mi nějaký regenerační šampon ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kůže může být podrážděna vzhledem k šamponum. Zkuste šampony od firmy Ducray, dají se zakoupit v lékárně, např. Senziol, pokud je kůže suchá s olupováním tak Kelual DS, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: