Vyrážka

Uz delsi dobu jsem mela na prave ruce v zahybu exem, nedavala jsem tomu pozornost, ale ted jsem v celkem stredove situaci a zaclo se mi to zhorsovat a vystoupat. Je mozne ze je to lupenka?

Odpověď odborníka:

Touto cestou se bohužel k přesné diagnoze nedokážu vyjádřit. Psoriazu ( lupénku) samozřejmě nemohu vyloučit. Doporučila bych vám vyšetření v kožní ambulanci. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: