Vyrážka

Dobrý den, asi před 2 týdny se mi na břiše a na zádech objevila nesvědivá vyrážka. Moje doktorka se domnívá, že jde o alergii na prací prášek a doporučila mi lék Xyzal a kortikoidní mast. Vyrážka se mi ale stále rozšiřuje i po používání léčiv. Prosím o radu, co dělat dál. Nemohla by vyrážku způsobovat antikoncepce?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Fotografie není ostrá, ale mohlo by jít i např. o pityriasis rosea, to není alergie , ale paravirový výsev a není nutné ho léčit. navštivte pro jistotu kožního lékaře znovu k potvrzení ev. této hypotézy

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: