Vyrážka na penisu

Zapomněl jsem na hygienu po sexu se stálou přítelkyní a na žaludu a předkožce se mi objevili malé červené pupínky. Koupil jsem si krém canesten a minimálně 2x denně oplachuji vodou, bude to postačující?

Odpověď odborníka:

Josefe, co se týče nálezu, postupovala bych obdobně jako Vy, tedy s Canestenem souhlasím, máte ještě nějaké jiné potíže, jako pálení, svědění, výtok z předkožkového vaku? A Vaše přítelkyně je v pořádku, nebo si také stěžuje na výtok, popř. pálení ? Pokud se nález na žaludu nezlepší do 1 týdne po užívání tohoto přípravku, doporučím Vám navštívit urologii k detailnějšímu vyšetření. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Články: Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Vitamín D je důležitý pro...
Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Články: Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Lidem citlivým na různé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Články: Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Přestože psoriáza přímo...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: