Vyrážka na penisu

Před pěti dny jsem měl nechráněný pohlavní styk a poté následující den jsem masturboval, penis jsem si bohužel omyl až před dvěma dny. Úd mi začal červenat na pravé straně pod žaludem a dnes už se vyskytuje na žaludu. Začal jsem si úd mazat krémem Canesten a zdá se, že se vyrážka nerozlézá. Mám ovšem obavy z onoho nechráněného pohlavního styku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Alfréde. Canesten je antimykotikum a účinkuje pouze na plísňové infekce. Kdyby jste se nakazil plísní, byl by účinný. Pokud ke zlepšení po používání Canestenu nedošlo, měl by jste zajít za svým lékařem (praktikem, urologem nebo dermatovenerologem), aby Vám provedl stěry z penisu a taky vyšetřil krev. Při léčbě většiny pohlavně přenosných nemocí je nutná celková léčba antibiotiky, pouze mastičky nestačí.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: