Vyrážka na zadku

Dobrý den, mám už měsíc vyrážku mezi půlkami. Dva týdny jsem to neřešil v domnění že to zmizí. Poslední 2 týdny zkouším volně prodejné mastičky na plísně a kožní bakterie bez výsledku. Zkoušel jsem také slabší kortikoidy také bez výsledku. Přikládám foto vyrážky. Lze takto z fotky doporučit léčbu, či je nutné zajít za dermatologem? (Objednání trvá i 3 týdny). Předem moc děkuji za Váš čas a odpověď

Odpověď odborníka:

Jde o plísňové onemocnění, které vyžaduje aspoň 3 týdenní intenzivní protiplísňovou léčbu, bude vhodné navštívit dermatologa

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: