Vyrážka v koutku oka

Dobrý den, můj přítel má již dlouhou dobu zarudlou nebolestivou občas svědící vyrážku v koutku pravého oka. Byl u několika lékařů, ale moc mu neporadili. Vyzkoušel už masti Ophtalmo-Azulen a Ophtalmo-Hydrocortison podle doporučení, ale stále se to vrací. Nevíte, co jiného by mohl použít a z jakých příčin se to objevuje? A nemělo by se pátrat více po příčině než jen odstraňovat projevy třeba jiného onemocnění? Může mít užívání masti s kortikoidy vliv na moje otěhotnění? Moc vám děkuji za odpověď. Tereza

Odpověď odborníka:

Partnerova terapie na otěhotnění vliv nemá. Může jít o projev atopie, příp . periorbitální dermatitidu, z dalších léčiv můžete používat Vitellu ictamo, z léčiv na předpis je možné použít Advantan krém.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: