Vyrážka v tříslech

Dobry den, na vnutornej strane stehien pri trieslach sa mi objavila vyrazka asi 4 tyzdne dozadu. Bol som u koznej, ktora mi povedala, ze to je ekzem, predpisala mi mast a za 2 tyzdne mi zmizla, no teraz sa mi opat vratila. Vyrazka obcas svrbi a uz dlhsi cas (par mesiacov) zaznamenavam nahodne svrbenie tela, nieje to nejake neznesitelne ale aj stoji to za povsimnutie. Preto sa bojim ci nahodou nemam svrab? Nevedeli by ste mi nejako pomoct? Dopredu velmi dakujem za odpoved a prajem pekny den.

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu o svrab nejde, ale asi budete mít celkově sklon k ekzémům či alergickým stavům. Doporučuji užívat antihistaminika ( i volně prodejná). Pokud by se stav zhoršoval a vyrážka opakovala, rozhodně navštivte znovu lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: