Výrůstky na genitáliích

Dobrý den,zjistila jsem takové malinké výrustky u vstupu do pochvy..Vubec netušim,jak tam jsou dlouho,nebo zda je to normální struktura sliznice..Bojim se,aby to nebyly kondylomata,je to možné?jak se to pozná?Mám 15let jednoho partnera,bylo by to tedy od něj?Samozřejmě s tím zajdu k lékaři,jenomže mám plánovanou platickou operaci břicha a bojim se,aby se to kvůli tomu nemuselo zrušit,tak chci až po operaci a to je za měsíc.Nevadí to?Děkuji

Odpověď odborníka:

Rozhodně nemějte obavy, klidně absolvujte břišní operaci kondylomata jsou virového původu,dají se odstranit chemicky nebo chirurgicky není to problém,nakonec jak píšete to může být i jen řasa sliznice,to vám bez vyšetření neřeknu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: