Výrustky pod žaludem

Dobrý den, vim, že s podobnými dotazy asi kluci hodně otravují, ale chci vedět, zda výrustky pod žaludem na fotu, jsou jen řekněme tzv. tukové výrustky, tedy neškodé nebo něco jiného.Díky za odpověď, Luboš.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně kde o hirsutické papilomy - zbytnělé mazové žlázy. Nejsou škodlivé ani nakažlivé a obvykle se neléčí.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: