Výtok a bulka

dobrý den, před měsícem sem měla svědivý a pálivý výtok s kterým sem šla k doktorovi a napsal mi clotrimazol al tablety a krém hned po dvou dnech po ukončení léčby sem dostala streptokoka v krku a začala sem brát antibiotika a výtok se mi vrátil ale je o mnohem silnější ale už nesvědí tolik jako dřív. a ted se mi udělala ve vnějším stydkým pysku boulička která bolí když se jí dotknu. co je to za nemoci? ke gynekologovi ted jít nemůžu protože čekám menstruaci. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výtok při ATB léčbě je normální, ve vašem případě , kdy byla sotva doléčená infekce, je super, že se nevrátila zpět. Na výtok lze vagi C, upravuje poševní mikrofloru, je to kůra na 6 dní. Co se týče bouličky, nutno na gyn, může se jednat o bartholinskou žlázu, záněty jsou hodně bolestivé. Bath.žláza se nachází na velkém stydkém pysku při dolním okraji. Můžete zkusit ledovat, ale pokud bude rozjetý zánět, asi to moc nepomůže.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: