Zacpa u kojence

prosim vas chci se zeptat mam 3 mesicniho syna plne kojeneho ale bez pomoci trubicky sam vubec nekaka je to normalni.pokud mu nepomuzem nema stolici i 4 dny

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dítěti mléko plně stačí, nemusí mít stolici vůbec, je to v podstatě známka jeho dobrého matabolismu. Nad stolicí se moc neznepokojujte, ukazatel prospívání dítěte je přibývání na váze a postup v psychomotorickém vývoji. Zkuste pro samovolnéjší odcházení stolice zařadit do denního programu masáže bříška /existují na to knihy a kursy/, ale pokud opravdu mléko všechno spotřebuje a vstřebá, stolici mít asi nebude do té doby, dokud ho nezačnete přikrmovat - aby měl větší objem stravy. Zkonzultujte jeho prospívání i s pediatrem na další kontrole, ale věřím, že bude vše OK. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když je pásový opar úplně všude
Články: Když je pásový opar úplně všude
Pásový opar je neurologické...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: