Zadýchávání

Je mi 23 let a pracuji docasne ve fabrice na vyrobu mucholapek a lapacu na hmyz,problem je v tom ze se zadychavam a nejsem si jista cim to muze byt,jestli temi vypary z lepidel ktere se pri praci pouzivaji,nebo obcasnym stresem,nebo tim ze jsem pribrala ale obezitu nemam netrpim,na zadychavani jsem nikdy netrpela,zadycham se pri bezne chuzi,pri mluvenia v praci pri tech vyparech,asi jsem mozna na to citliva tak to tak dobre nesnesu,mam pocity ze mam zvyseny ale spatny dech,kolikrat nedoreknu vetu dokoncea nekd citim ze uplne nedodychavam nebo jak bych to mela ricta trpim na lehkou rymu,nic vazneho to zase neni ze by mi to delalo nejak velke potize ale vim ze se mi spatne dycha,chtela bych se zeptat jestli s tim muzu jit na vysetreni na plicni a kolik to tak pro me muze stat,mam strach ze mi treba nic nezjistli nebo reknou ze to nic neni uz delsi dobu premyslim o tom ze bych tam zasla...

Odpověď odborníka:

Určitě můžete reagovat na výpary, chemické látky. Na plicní se musíte objednat, platba není žádná, vyšetření je zdarma. Je potřeba mít doporučení od praktického lékaře.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: