Zahlenění + zalehlé ucho

Dobrý den, tříletá dcera se začala budit se zahnisanýma očima, dostala atb mast Fucithalmic. Prý asi alergie na pyly. Byla ale bez rýmy.. Až po týdnu začala mast zabírat. Nyní asi čtyři dny nerozumí dobře co říkáme, my řekneme výraz a ona zopakuje jiné slovo, byť podobné; chce zesilovat radio apod. Zdá se mi dost zahleněná, když mluví tak rachtá. V zimě brala 2x Sinupret. Mohlo by to tedy za nějaký čas odeznít? Že bychom se vyhly vyšetření na ORL;) děkuji Vám za odpověď, M.B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně se jedná pouze o zahlenění. Přesto bych ale doporučoval neodkládat konzultaci na ORL, i neléčené zahlenění totiž může mít poměrně vážný dopad na sluch. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: