Žaludeční vředy

Dobrý den již týden mě bolí žaludek a hlavně jako když mám hlad a vystřeluje to až k hrudní kosti doktorka mi řekla že to jsou nejspíš žaludeční vředy které má i můj otec. Dala mi Helicid jedenkrát deně. Chci se zeptat jestli mohu k tomuto léku užívat Activ Aloe Vera. A také jestli to nemá vliv na antikoncepci a tak předem moc děkuji za odpověd. A kdy tak po helicidu začně účinkovat za týden?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po Helicidu by se Vám mělo ulevit velmi rychle, dříve než až za týden. Aloe Vera k tomu užívat můžete, antikoncepci by ani jeden přípravek ovlivnit neměl. Pokud bolesti žaludku přetrvávají nebo se horší, vyhledejte lékařku znovu, nebo pokud by byly obtíže obzvláště výrazné, případně se zvracením černého žaludečního obsahu nebo přímo čerstvé krve, vyhledejte nejbližší internu/gastroenterologii.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: