Zánět dutin

Dobrý den,od patku beru antibiotika augmentin 1g,bolelo mě v krku a strašně jsem kašlala.p.doktorka říkala že to mám sedlé v té trubici.už dříve mě bolela hlava od pátku jsem měla nesnesitelné bolesti hlavy(jen jedné půlky),tlak v očích-nemohla jsem ani vstát s postele,ale tento problém jsem předtím neměla,při návštěvě lékaře.dočetla jsem se že by to mohl být zánět dutin,dnes beru augmentin už 5 den je mi lépe ale bolesti hlavy pořád neustupují jsou slabší ale stále jsou a navíc pořád ještě kašlu a moc dobře se necítím.co mám dělat,mám znovu navštívit lékařku,ikdyž mi zbývají ještě dva dny dobrat léky?navíc má moje doktorka dovolenou takže bych musela jít k jinému lékaři.děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zánět dutin se bez rtg snímku nedá vyloučit, ale tato antibiotika by jej měla poléčit také. Navštivte lékařku na kontrolu po dobrání antibiotik, bude mít více informací. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: