Zapadávání ohryzku

Občas se mi stává že mi zapadne ohryzek. Je to velice nepříjemné. Při zapadnutí je to jako velký knedlík v krku, nepříjemně se poliká i mluví. Na krku neni nahmatetlný. Po chvilce se vrátí zpět a ohryzek je nahmatatelný. Tyto problémy se mi začaly objevovat po operaci, kdy jsem byla intubována. Je možné, že mi tou intubací mohli poškodit něco co ohryzek drží ve stabilitě? Nebo jestli to může mít souvislost se štítnou žlázou. Léčim se eutyroxem. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Uvedený problém se stavem po intubaci souviset může, bez podrobnějších informací se k tomu ale těžko přesněji vyjádřit. Nekomplikované onemocnění štítné žlázy samo o sobě by tento problém nevyvolalo. Doporučuji tedy obrátit se s dotazem na Vašeho praktického lékaře, který s možností Vás vyšetřit a znalostí bližších okolností posoudí stav lépe.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x