Zarostlé tělísko

Dobrý den, je možné, aby tělísko zarostlo do děložní sliznice? Chodila jsem na pravidelné kontroly. Mám ho 15 let a při gynekologické prohlídce mi lékař vždy řekl, že je to vpořádku a je tam kde má být. Menstruace mi skončila v lednu. Byla jsem poslána do nemocnice a po delším zákroku v CA zjistili, že ho nemužou vyndat. Musím znovu a prý mi rozříznou dělohu. Jde to i lapaloskopicky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro ! Proč se ptáte, zdali se neco může stát, když se Vám to pprávě přihodilo? Ano, tělísko může "zarůst" nebo se vzpříčit. I když je vyvíjeno tak, aby se takové situaci předcházelo, v biologii nic není na 100%. Zdali by se zákrok dal provést šetrnější technikou musí zvážit gynekolog(ové), mající Vás v péči.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: