Zarudlé cosi na patře v puse.

Právě prodělávám angínu a všiml sem si že za stupňující se bolest v krku může "tohle"(Omlouvám se netuším jak to nazvat) Mám podezření na aft, ale nevím jestli to není něco spojeného s angínou, při polykání to bolí a dost mi to znepříjemňuje konzumaci jídla a teplých nápojů. Přikládám foto.. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milý Jakube, Vaše diagnosa je zcela správná. Aftosní lese je velmi bolestivá, někdy "doprovází" bakteriální anginu. Léčebné prostředky mají omezenou možnost, obtížně se cokoliv aplikuje na slizniční defekt. Útěchou je poměrně svižné hojení.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: