Závrať, bolest za ušima

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat asi před dvěma týdny mě začalo bolet za pravým uchem a začala se mi točit hlava hlavně při pohledu nahoru. Asi po týdnu přetvávajících obtížích jsem šla na ORL , paní doktorka vyloučila zánět ucha a závěr jejího vyšetření byl Vertigo - v dif. dg.BPPV a dala mi lék Betaserc. Lék beru již týden, bolest ucha skoro ustala, ale hlava se točí stále, spíše nevolnost (rozdýchávám to) čerstvý vzduch pomáhá hlavně při pohybu. Nevím, mám čekat zda léky budou působit později? Ještě mám žádanku na Neurologii, ale objednali mě až na konec února. Nevíte o co může jít? Těhotná nejsem . Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě jděte na vyšetření na neurologii,ale požádala bych ještě o vyšetření na rehabilitaci - může jít o potíže spojené s krční páteří. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Články: Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Po přečtení příbalového...
Vyšetření sluchu
Články: Vyšetření sluchu
Co vše má obsahovat...
Dětské astma: závod o čas
Články: Dětské astma: závod o čas
Možná to znáte z vlastní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: