Zcervenaly penis

Cervene bodky pod predkozkou, pred 3 rokmi lieceny na genitalne bradavice a chlamydie. Penis si umyvam kazdy den sprchovym gelom. Mierny zapach a obcasna bolest v hlave penisu. Teraz prekonavam chripku. Moze mi hrozit rakovina penisu podla obrazka? Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jako nádor penisu to podle fotky rozhodně nevypadá. Nicméně nedoporučuji omývat penis denně sprchovým gelem, ideální je sprchovat vodou či neparfémovaným mýdlem pH neutrálním. V případě přetrvávajících kožních obtíží doporučuji vyš. dermatovenerologem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: