Zdrsnělé znaménko

Dobrý den, prosím o zhodnocení mateřského znaménka dcery (13let), které má na obličeji. Loni jsme s tímto znaménkem byly u lékaře, protože bylo na omak zdrsnělé (dcera si na něj často nevědomky sahá a zřejmě došlo k porušení). Mělo i našedlý povlak. Dostaly jsme lék Fucidin, který si 2 týdny aplikovala. Nyní je znaménko stále drsné a jakoby rozpraskané, dvoubarevné a nepravidelné. Přikládám fotografii. K lékaři jsme objednaní, ale je dlouhá čekací doba. Dcera je světlý typ a mám obavu z vývoje. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie je znaménko zcela v pořádku, odstranění není nutné, jen z kosmetické indikace (laserem).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: