Ženský problém

Dobrý den, prosím moc o radu. Delší dobu trpím mykozami, které se mě stále vracejí (začne svědění intimních partií, zarudnutí, bílý hrudkoví výtok...) buď si koupím něco volně v lékárně, nebo zaskočím k lékařce. Minulý týden se to opakovalo až s tím rozdílem, že se objevily pupínky (malé, citlivé na dotik), zašla jsem k doktorce, napsala mě nějakou mastičku s tím, že nemůže říci přesně co to je, zda mykoza nebo nějaký druh oparu..Pupínky zmizely, svědění celkem taky ustává. Co mě ale trápí je to, že jsem při bližším ohledání nahmatala zatvrdlou bouli a celá zadní strana byla zatvrdlá (jako bych nesahala po sliznici, ale po kosti, úplně zatvrdlé). Večer před návštěvou gynekoložky to tak bylo, ráno už ne. Když jsem ji na to upozornila, říkala, že je to děložní čípek. Ale asi není, ten jsem byla schopna nahmatat taky. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Pár dní jsem se hlídala nic se neobjevovalo. Včerá jsem zatvrdnutí nahmatala zas (večer, ráno ne), zatvrdnutí je znát hned. Víc se také cítím unavena a cítím tlak na levé straně boku (jako při menstruaci) ale bolest ne. Prosím o radu, zda je to běžné, třeba při větší námaze, nebo je to něco vážnějšího? je mě 28 let a za rok by jsme se chtěli pokusit o miminko. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Jestliže trpíte opakovanými infekcemi, mohlo dojít k přestupu infekce na vejcovody a vaječníky. Také by to mohla být cysta. Doporučuji zopakovat podrobné gynekologické vyšetření včetně ultrazvuku.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: