Zhoršení depresivně úzkostného syndromu

Dobry den,jen jsem se chtela poprosit o pomoc.Jedna se o meho pritele ktery trpi depresi a stavy uzkosti posledni dobou to prechazi az k agresivite psychiatra ma uziva aurorix s lexaurinem psychologa navstevuje ale jeho stav se nelepsi ba naopak zhorsuje nemate navrh na reseni dekuji L.

Odpověď odborníka:

Jednak by bylo možná vhodné změnit medikaci, antidepresiv je mnoho a ne každý lék může vyhovovat, někdy se to provádí i za hospitalizace, aby se včas podchytily ev. nežádoucí účinky. Nepije váš přítel na tyto léky alkohol?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: