Žlute oční bělmo

dobry den chci jse zeptat jestli lek nitrafuratoin-ratiopharm 100mg muze mit nejaky ucinek na zmenu barvi belma uz driv jsem byl stim u doktorky a ta me rekla ze zloutenku nemam dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela vyloučit to nelze. Zda to nějaký zdravotní dopad, to musí posoudit Váš lékař (když Vám paní doktorka řekla, že žloutenku nemáte, tak předpokládám, že Vás vyšetřila - jistotu dá vyšetření krve - jaterní testy a ev.vyšetření přímo "na přítomnost žloutenky ve smyslu infekční hepatitidy").

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
S osteoporózou se vypravte do lázní
Články: S osteoporózou se vypravte do lázní
Měsíc dovolené v lázních by...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: