Znecitlivěné patro

Prosím Vás pane doktore,jsem týden po operaci nosní přepážky a mám stále znecitlivěné horní patro,je to nepřijemné,co se mohlo stát při narkoze?Co mohu pro to udělat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Evo, spíše mohlo dojít při operaci k podráždění nervů v dané oblasti. Zkuste nyní vitaminoterapii, tedy vitaminy skupiny B, které obnovují funkci nervstva. pokdu obtíže nepřejdou, doporučuji navštívit pracoviště ORL ke kontrole. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x