Zub

Zhruba před rokem mi byl vyvrtán kaz na horním patře 3. zub, proto mám bílou výplň. Ze začátku mě zub stále pobolíval, ale přičítala jsem to citlivosti po zákroku. Nicméně teď je to již rok a při lehkém kontaktu např. prstu s povrchem zubu to stále nepříjemně bolí. Při jídle však bolest nepociťuji. Je nutná návštěva zubaře? Upřímně, ze zubního lékaře mám strach a chodím pouze na preventivní prohlídky. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud chodíte na preventivní prohlídky, tak aktuálně není potřeba k zubaři chodit, až tam půjdete, tak problém oznámíte.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mikrobiologické vyšetření
Články: Mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologické vyšetření...
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Léčba zrychleného tepu musí začít pravdivým dialogem
Články: Léčba zrychleného tepu musí začít pravdivým dialogem
Zvýšená tepová frekvence...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Články: Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Klíšťata nemá v lásce asi...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: