Zubař

dobrý den ráda bych se zeptala před měsicem mi dělal kanalky,a trhali nervy,dali mi tam nejakou lecivou bilou nevim jak se tomu rika ale muze tam byt dva mesice,ted jsem tehotna 14dni.a v lednu mi to jdou zadelat bloumbou muzou mi dat inekci proti bolesti.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano mohou Vám dát injekci proti bolesti. Provizorní kořenovou výplň je vhodné mít v kanálku podle mého tak měsíc, potom již její účinnost klesá a pokud by byla v kanálku mnohem delší dobu musel by se postup s ní opakovat, což by Vás stálo další finance.

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x