Zubní kaz u dítěte

Dobrý den. Mám 10tiletého syna,kterého asi 2 týdny při kousnutí bolí horní dvojka. Je tam viditelný kaz,mezi jedničkou a dvojkou,ale naše paní doktorka mi řekla,že se přední zuby v tomto věku nevrtají... Je to možné? a co se s tím tedy dá dělat? Máme změnit stomatologa? Moc děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kaz na stálých zubech (předpokládám, že v 10 letech již syn má stálou dvojku) je samozřejmě potřeba ošetřit. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: