Zvýšená teplota

Dobrý den. Chci Vás zeptat, zda je normální po 3 denním užívání antibiotik xorimax 500, mít pořád zvýšenou teplotu. Teď mám teplotu okolo 37,3 na začátku jsem měl 37,5. Dělá mi to starosti. Antibiotika beru na zánět v krku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvýšená teplota může přetrvávat i déle, nemusí to samo o sobě znamenat nic závažného. Záleží, jak Vám je celkově a jaké by byly nálezy - např. stav krční sliznice, CRP, sedimentace apod.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: