2 pilulky ha v jeden den

Dobrý den, po vzetí předposlední pilulky z plata jsem měla 3x řidší stolici (poslední 5 hodin po vzetí prášku). Nebyla jsem si jistá, jestli se prášek vstřebal, takže jsem si vzala druhý prášek z náhradního plata. v tomto cyklu jsem to udělala 2x, tak mě jen zajímá, jak moc to tělu škodí a zda vůbec je třeba v těchto případech brát prášek z náhradního plata? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, neškodí, užívejte HAK jak máte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Alkohol a chřipka
Články: Alkohol a chřipka
Tradiční "chlapské" rady...
I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Články: I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Lidé s menším vzrůstem sice...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x