3 týden mi modrá ruka

Dobrý večer, Před třemi týdny jsem upadla a nějak jsem si pochroumala prsteníček u pravé ruky. Nemohla jsem s nim hýbat a natékal, a tak jsem si zašla druhý den k lékaři. Tam mi řekli, že jsem si ho pouze narazila a poslali mě domů. Během dvou dnů se mi na kloubech začali dělat hematomy, které se za tu dobu rozšířili po celém prstě na dlaň. Otok sice zmizel, ale s prstem pořád nejsem schopná pohnout. Kolem týdne po úrazu nastalo mravenčení a brnění, které neustává v žádné poloze. A tak jsem se chtěla zeptat, zdali i takto může probíhat naraženina a nebo co jiného by to po případě mohlo být. Předem děkuji za odpověď :) PS ( Modřiny se tvoří nové a nové jedna přez druhou )

Odpověď odborníka:

Dobrý den modřina se po zhmoždění utvoří a než se vstřebá, může prst mravenčit, po zhmoždění může 2-3 týdny bolet. Potíže by se neměly zhoršovat. Nepíšete, zda jste byla na rtg, předpokládám, že ano, ale nevím, jestli jste dostala dlahu, zda neberete léky, ovlivňující srážlivost krve atd. Pokud si nejste jistá průběhem léčby, resp., hojení, měla byste znovu zajít na ambulanci, kde jste byla poprvé vyšetřena.Zdravím, kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: