Acc long

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si v lékárně tablety ACC long (na kašel). v příbalovém letáku je napsáno, že tablety díky vysokému obsahu léčivých látek mohou ovlivňovat některé další léky, prosím Vás o radu. nemůžou tyto tablety ovlivnit účinnost i antikoncepce Belara? předem děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy na antikoncepci vliv nemá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: