Afty a uzliny

Dobry den, chcem sa spytat, za aku dlhu dobu by sa mali moje zvacsene uzliny pod bradou dostat do normalu po vylieceni aft. Resp. mozu sa zmensit uz pri zlepseni, alebo az po ulpnom vylieceni.

Odpověď odborníka:

Na tuto otázku vám bohužel nemohu odpovědět, protože nevím, jaké jste prodělal onemocnění, které ke zvětšení uzlin vedlo.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x