Alkohol,antikoncepce a nechráněný pohlavní styk

Dobrý den, potřebovala bych radu. Užila jsem si antikoncepci Minerva těsně před tím než jsem požila alkohol. Četla jsem, že alkohol na prášky nijak nepůsobí. Na druhý den jsem ale měla pohl.styk se svým přítelem, jenže mu běhěm toho prasknul kondom a podruhé už ho vůbec neměl. Myslíte, že mě přášky dokázaly ochránit před nechtěným otěhotněním? Je mi teprve 17let a nechci si zničit život. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravidelné užívání antikoncepčních tabletek Vás před otěhotněním chrání spolehlivě. V takovém případě není třeba mít obavy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: