Anální kondylomata

Dobrý den, jsem dva měsíce po operaci análních kondylomat. U konečníku se mi udělal vřídek, který velmi svědí, mohou to být recidivující kondylomata či něco takového? Nebo to může být nějaká trhlinka? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Milý Tomáši, z fotografie se to dá těžko jednoznačně říci, ale spíše a doufejme v to, že to bude jen trhlinka(vřídek a svědění svědčí spíše proti recidivě kondylomat).

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: