Anální kondylomata

  • Dotaz od: Jan dolejš
  • Publikováno: 20.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den,rád bych se zeptal na anální kondylomata, která mi dnes byla diagnostikována u lékaře, který mě objednal za měsíc na laserové vypálení. Zaráží mě, že mi na to zatím nedal žádnou mast nebo lék. Bojím se, protože mi během 14 dnů vyrostly v konečníku dvojnásobně a celkově se rozšířily. Za měsíc by mohl být muj problém větší. Poradtě prosím, zda byl lékařův postup dobrý.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít obavu. Při laserovém zákroku dojde k odstranění všech kondylomat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: