Anální styk

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na věc ohledně análního styku. Po análním sexu jsem měla únik stolice, dalo by se říct, že to byl průjem. Poté jsem si vzala hormonální antikoncepci. Myslela jsem si, že únik stolice přestal, avšak pak došlo ještě k opravdu malému úniku. Mohlo by to mít vliv na účinnost antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vliv na účinek antikoncepce to určitě nemělo

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: