Atopický ekzém

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli nevíte někdo zda je tato léčba účinná ,trpím atopickym ekzémem uz od mala, Uz si s tím nevim rady,momentálně ho mam na prstech jak na prave tak u na levé ruce,poslední dobou se mi jen zhoršuje tak ze mi natecou prsty mam je i hnisavy,nemuzu je Ani ohnout,uz to moc bolí tak mi prosím někdo poraďte Dekuji moc.

Odpověď odborníka:

milá paní Nikolo, s atopickým ekzémem musíte chodit k dermatologovi a tyto komplikace vymizí po adekvátní léčbě , která je jen na předpis a může ji předepsat jen kožní lékař. Choroba je obecně řečeno nevyléčitelná ale léčitelná . S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Zápach z úst. Nepříjemnost, která se možná týká i vás
Vývoj novorozence
Články: Vývoj novorozence
Novorozenecké období trvá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte 8 potravin, které vyvolávají nejčastější alergie
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Články: Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Dvě různá onemocnění, dvě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: