Bakterie v hrdle

Chcela by som vediet, ci je mozne zit so zlatym stafylokokom a streptokokom anginosus v hrdle aj bez liecby, kedze sa necitim zle, ani nemam priznaky ochorenia okrem zlych vysledkov z vyterov. Dakujem.

Odpověď odborníka:

Se zlatým stafylokokem i Streptococcus anginosus je možné žít i bez přeléčení antibiotiky, protože u některých lidí jsou součástí běžné bakteriální flóry. Pokud by se vyskytly bolesti v krku a horečka, je nutné užívat antibiotika.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+16 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zlatý streptokok typ A | Od: Terez | 20.7.2015 13:21
Dobrý den,
14dní jsem marodila se streptokokem, jeden týden jsem měla horečky 39,5. Další 37 s bolestmi hlavy. Dobrala jsem antibiotika a bolest hlavy je stále nesnesitelná. Nevíte čím to je? příp. co na to? (beru paralen)
předem děkuji za odpověd.
T.
reagovat
re:zlatý streptokok typ A | Od: uLékaře.cz | 28.7.2015 11:11
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: