Balantidia, pohlavní nemoc nebo něco jiného?

Dobrý den, mam půl roku (od července) dlouhý problém. Měl jsem sexuální nechráněný styk s mladou holkou (15-16 let). Mě je 16 let. Po styku jsem se neumyl hned jsem šel spát. Asi za dva dny jsem zpozoroval na penisu pupínky která za pár dní zmizely. Místo toho se ale objevilo červené zarudnutí na horní straně žaludu a zarudlo mi vyústění močové trubice. Koupil jsem si Canesten mast ale po 5ti dnech neúspěchu vysadil z léčby. Dvakrát (asi měsíc po styku) se mi kůže ze žaludu sloupala a to na místech kde zarudnutí nebylo! Cítil sem mírné svědění, pálení při močení, bolest v žaludu a v podbřišku. Byl jsem na infekčním, kde mi dali antibiotika Doxybene na 10 dní. Bral jsem je, ale masturboval jsem u toho. Zarudnutí nevymizelo ale bylo mi řečeno že jsem zdráv. Asi v půlce srpna mě začalo bolet břicho. Dnes je vše stejné. Zarudnutí přetrvává občas je hodně zarudlá močová trubice, občas cítím pálení při močení, na žaludu a občas i docela silnou tupou bolest v žaludu. Byli mi zjištěny vnitřní hemeroidy 3ho stupně, k čemuž přikládám ty bolesti břicha. Za půl rok jsem byl na infekčním 2krát na náběrech na chlamydie, HIV, a ostatní pohlavní nemoci, na cukrovku na alergii na lepek a podobně. Na prvním kožním mi bylo řečeno že jsem zdráv, akorát mám sníženou imunitu a proto mám bolest břicha. Na druhém kožním mi bylo řečeno, že mám ekzém na žaludu a začal jsem si aplikovat dvě matičky (nějaké kordikoidy či co). Jelikož mám o sebe strach, mám pořád kvůli tomu deprese a proto nespím, nežiji zdravě a sráží se mi imunita. Tělo proto zlobí a je velice náchylné k dalším problémům (bolesti hlavy, tiky ve svalech ...), které přikládám jako příznaky nějakých nemocí. Ještě musím podotknout že se mi dost často motá hlava a jsem takový malátný. Mám tedy nějakou pohlavní nemoc, nebo nějakou jinou nemoc? Je to jenom z toho že o sebe mám strach a mám sklony k hypochondrii? Nebo je to zánět žaludu takzvaná balanitida nebo něco jiného? Mám občas pocit že mám nějakou infekci, které se moje tělo brání, a proto jsem tak malátný unavený a mam ostatní problémy. Moc prosím o radu už jsem zoufalý. Byl bych rád kdybyste mi poradili co a jak. Předem děkuji moc! Honza

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže mohou do jisté míry mít i psychosomatický původ. Rozhodně doporučuji zopakovat kultivaci moči, venerologické výtěry močové trubice, stěry z kůže, vyšetření prostaty a močového měchýře, ev. ultrazvuk.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: