Bile krvinky

Pane doktore chtela bych se zeptat jsem v 31 tydnu tehotenstvi je mi 40 let a mam zvysene bile krvinky byl mi dotaz jestli jsem nahodou nebyla pouze treba nachlazena ze i to ma vliv na vysledccich ja sice nemocna nebyla ale, nachazena ano i opar jsem mela takze me otrepalo vte dobe muze to mit vliv na vysledccich? dekuji

Odpověď odborníka:

Při nachlazení může k vzestupu hladiny bílých krvinek dojít , bylo by vhodné zopakovat odběr s časovým odstupem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: