Bolák na penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jetli mám zbytnělé mazové žlázky a jestli ano za jak dlouho to zmyzne? Děkuji Daniel

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano může se jednat o mazovou žlázku nebo cystu naplněnou mazem. Někdy může dojít ke vstřebání, ale většinou je nutné jejich odstranění. Dají se odstranit elektrokauterem nebo laserem. Sám projev nemačkejte, ať si neuděláte zánět. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x