Boleni na hrdudi a plicích

Dobrý den je mi 20 let, kouřim už 6 let, tak cca 5 cigaret dene, u piva i celou krabičku....moc bych chtěla přestat ale nejde mi to, byla jsem u lekaře a prý mám zánet průdušek a nosohltanu a možná něco na plicích tak beru antibiotika . Ale mám strach aby to nebyo něco vážnejšího ( třeba rakovina ) jsem z toho uplne v koncich....Boli mě a palí na hrudi, a vzadu na zádech jako by na plicich , občas mei pichne u srdce. Minulý týden mi zmizel povlak na jazyku a žádný tam neni. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rakovina plic ve Vašem věku je velmi vzácná. |Příčinou Vašeho problému dle lékaře je zánět průdušek a nosohltanu, kouření může průběh těchto chorob zhoršovat a může také vést k jejich častějším recidivám. Předpokládám, že po využívání antibiotik máte navštívit svého lékaře ke kontrolnímu vyšetření, které posoudí Váš aktuální zdravotní stav a rozhodne o dalším postupu.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: