Bolení na hrudi

Dobrý den, jsem cca 2 měsíce po zápalu plic a měl jsem flek na levé plici. Poslední týden mně trápí bolesti na hrudi, když ale kašlu tak mně nebolí, jenom když jsem v klidu. Jsem zahleněn, takže mám prášky na vykašlávání, které kombinuji s pruduškovým čajem. Strachu ji se že by se mohl zápal vrátit, proto se chci zeptat jestli bych měl navštívit lékaře, nebo jestli by jste mi prosím neporadil nějaké domácí léčení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zápal plic by se při správném léčení a zachovávání doporučeného režimu neměl vrátit, někdy po něm přetrvává delší dobu zvýšená tvorba hlenu. Při bolestech na hrudníku po zápalu plic,které neustupují, byste navštívit vašeho praktického lékaře.

MUDr. Milan Štěpáník
MUDr. Milan Štěpáník

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: plicní ordinace SOPLITOO s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: