Bolest

Dobrý den. Před pár dny mi diagnostikovali chronický zánět slepého střeva a objednali na operaci. Chci se zeptat, zda mi díky tomuto zánětu může bolet (kromě podbřišku) i vnitřní část stehna a třísla. Velmi to bolí a nevím zda to může být od toho slepáku. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, ale určitě raději zajděte ještě jednou na kontrolu na chirurgii, kde jste byla předtím. Mohlo by dojít i k akutnímu vzlanutí zánětu ve "slepáku" a lékař by vás měl opakovaně vyšetřit a skontrolovat UZV a odběrem krve na zánět, v jaké stavu je slepé střevo právě dnes...Vyšetření neodkládejte, ničeho se nebojte, jde opravdu o důležitou kontrolu, uvedte hlavně ty bolesti ve stehně a třísle! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: