Bolest

Dobrý den je mi 19, před dvěma týdny jsem prodělal nachlazení spojené s bolestí krku, kašlem a po 2 dnech i zánětem spojivek, na který jsem dostal ATB kapky. Můj lékař, mi doporučil ORL, jelikož krk byl zarudlý a měl jsem na jedné mandli čepy, ORL lékař zhodnotil vše tak, že je to běžné nachlazení a doporučil kloktání (Vincentka...) Po týdnu vše zmizelo, ale od minulého pátku, mě chytla bolest při polykání, která vystřeluje do pravého ucha, na bolest si beru Ibalgin a přes den skoro necítím žádnou bolest ale druhý den ráno to opět bolí. Krevní testy mám v pořádku, výtěr z krku a nosu taky v pořádku. Teplota žádná Bojím se jestli by nešlo problém s krční páteří, na kterou trpím Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Myslím, že není zapotřebí se nějak příliš obávat, problémy s krční páteří jsou sice nepříjemné,ale velmi časté, a v zásadě ovlivnitelné životosprávou, rehabilitací..Bez lékařského vyšetření ale jde jen o teorie- musíte přece jen lékaře znovu kontaktovat. Velmi dobře Vám dokáže pomoci praktický lékař.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Články: Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Zapomeňte na dědičnost a...
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Články: Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Spánek představuje šanci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: